Monday 4 March 2013

Očinstvo DNA testiranje: Utvrđivanje identiteta biološkog oca

Test očinstva - dnk analiza

utvrđivanje očinstva

Test očinstva odlučno utvrđuje identitet biološkog oca djeteta u slučaju majka imala više partnera. To utire za emocionalnu i financijsku potporu za dijete, a pruža mir uma za sve zainteresirane.
Važnost utvrđivanja očinstva
Ishod dnk analiza ima značajan utjecaj na djetetovu sposobnost da uživaju prava. Dijete kvalificira za crtanje pravne i socijalne beneficije kao što su nasljedstvo, socijalno osiguranje itd. djeteta medicinske povijesti precizno mapirati koji je od ogromne pomoći zdravstvenih usluga povjereno upravljanje zdravlje djeteta. Emocionalna veza dijeli djeteta i oca je pojačana zbog očinstva testa.
Testiranje očinstva vrste
• postnatalnom DNK testovi, pri čemu je genetski profil navodnog oca je uskladiti s onom djeteta. Izvori DNK može biti uzorak krvi, obraz stanica prikupljaju bukalne štapićem, a pupčana vrpca.
• Prenatalni DNA testiranje, pri čemu je utvrđivanje očinstva je učinio dok je dijete još u majčinoj utrobi. Amniocenteza test može se provesti tijekom trudnoće je 14. do 20. tjedna. Tanka igla se vodi u majčinoj utrobi kroz ultrazvuk preko njezina trbuha. Mala količina amnionske tekućine izvučen za test. Mali rizik od pobačaja, istjecanje plodne vode, grčevi i vaginalno krvarenje postoji. Korionski resica Uzorkovanje je još jedan test gdje korionski resica se prikupljaju iglom prodrlo kroz vaginu i vrat maternice i vođeni ultrazvukom. Tkiva prianjaju na zid maternice su testirani. Ovaj test se provodi u dobi između 10. do 13. tjedna trudnoće.
• SNP Microarray je neinvazivni oblik očinstva test koji naglašava rezervacije i posljedično analize DNK djeteta prirodno pojavljuje u majčinom krvotoku.
Troškovi ispitivanja
Troškovi provođenja ispitivanja će se temeljiti na vrsti postupka usvojen. U idealnom slučaju, se kreće između $ 400 - 2000. Prenatalna testiranje očinstva je skuplji od postporođajne testa zbog troškova nastalih u zapošljavanju dodatnih liječnika i plaćati za bolničke naknade. Vjerodajnice laboratorijima koje nude jeftine DNA testiranje treba provjeriti discerningly znati da li se rezultati mogu biti potvrđen u sudu. SNP mikropostrojima postupak dolazi s cijenom od oko 1.600 dolara. Ostale važne informacije
DNK očinstvo test kits akreditiranih laboratorija samo treba koristiti. Svi vrhunska laboratorija zadržati rezultat testa očinstvo sud psolutno povjerljivo. Međutim, uvjeti se mogu razlikovati od laboratorija do laboratorija. Zakon o zemljišnim mandata utvrđuju identitet biološkog oca u potpunosti zaštitila prava djeteta. Navodni otac može uskratiti susrete od majke na terenu da je njegov biološki identitet nije utvrđen.
Test može biti korisna u okupiti članove obitelji koji su bili odvojeni kroz bilo katastrofa. Geni uvijek će predstaviti pravu sliku i ishod genetskog testa mogu se koristiti za dobivanje vize za imigracije razloga.
Vi ne možete poreći pozitivan utjecaj testiranje očinstva ima u poticanju zdrav odnos između oca i djeteta, onaj koji nadahnjuje uzajamno poštovanje, ljubav i povjerenje. utvrđivanje očinstva zagreb treba biti optimalno koristiti za brisanje nika

No comments:

Post a Comment