Friday 15 March 2013

DNA babalık testi ile ilgili 7 mitler

Babalık Testi - DNA Testi

DNA Testi Türkiye

Ucuz babalik testi önemi son zaman içinde artmistir. Bunun sebebi babalik testi için son derece kesin kanitlar sunuyor. Her bireyin DNA dizilerini farklidir ve babalik testi bu farkli dizileri test DNA amplifikasyon teknikleri tarafindan yapilir. Ancak, bazi mitler ve hangi göz ardi edilemez test bu tür ile ilgili yanlis vardir.
Efsane 1 - babalik testi sadece bebegin dogumdan sonra mümkün
Bebegin dogumundan önce dogru ebeveyn raporu üreten faydali yeni ebeveyn dna testi türkiye teknikleri oldugundan bir efsanedir. Kullanilabilir yöntemleri test birçok çesitleri vardir. Bireyin durumu ve test türü bir babalik uzman seçilebilir gereksinimi göre.
Efsane 2 - sinama islemi agrili
Çogu tibbi testler, özellikle igne söz konusu oldugunda aci olarak kabul edilir dogaldir. Kan örnegi test bu tür için yararli olsa da, laboratuar testleri modern simdi agrisiz islem kullaniyorsunuz. Onlar için pamuk bezlerden benzer görünüyor ama bir malzemeyle Dacron bilinen yapilir bukkal çubukla kullanin. Bu bezlerden katilimci yanak içinde nerede bez yüzey hücreleri sopa hangi sonra test etmek için kullanilir yerlestirilir.
Mit 3 - gizlilik-ecek var olmak kayip
Çogu merkezleri dna testi, sagduyulu ve gizli yordamlari izleyin. Katilimcilar veya test raporlari Sunun için genel durumlari veya çocuk destek kuruluslari, test sonuçlarini nihai kararlarin alinmasinda önemli oldugu gibi kaçinilmaz durumlarda, mahkeme disinda açiklanmayan.
Mit 4 - test aile iliskileri tatili.
Genel kaninin aksine, dna babalik testi birçok faydasi vardir ve çogu zaman onlar iliskiler faydalidir. Test sonuçlarini kararlarinda miras veya evlat edinme, irkî, göçler için yararli olabilir. Gerçek su ki sonuçlari herhangi bir birey için olumlu ya da olumsuz olabilir ama ilerlemeye karar alarak önemli olabilir.
Efsane 5 - test sonuçlarini bilmek uzun zamandir alir
O normalde test sonuçlari bulmak için yaklasik 2-3 gün sürer ve bazi özel genetik testler merkezi bile bir günde sonuç verebilir. Hizmet katilimcilar anlik sonuçlar istiyorsaniz pahali olabilir. Test olmak zorunda eger yoluyla çocuk o zaman bu hafta veya ilgili evrak nedeniyle daha fazla etrafinda alacak kurum ve kuruluslari veya kamu kuruluslari destek.
Efsane 6 - test satin alinacak
Gerçi bu piyasaya sürüldü, ancak teknoloji gelisme daha kolay ve uygun fiyatli yapti genetik test pahali olmasidir. Günümüzde birçok laboratuar testleri hangi herkes yararlanmis için bir firsat vermek nitel ve ucuz babalik testi hizmet sunuyoruz. Ancak, akredite edilmis veya Sertifikali laboratuar testleri örnekleri için dogru sonuçlar göndermek için tercih.
Mit 7 - test velilerin yok oldugunda mümkün degildir
Bebek olasi babasi örnek saglamak için kullanilabilir degilse, örnek uydu örnek toplama sitelerinde bu sinama laboratuarinin toplanabilir veya toplama merkezlerine kendi alaninda teslim. Baba babalik testine katilmak için istekli degilse bazi durumlarda, sonra baba büyükbaba'nin DNA da çocugun babasi belirlemek için kabul edilebilir.




No comments:

Post a Comment