Wednesday 6 March 2013

Babalık DNA testi: biyolojik babası kimliğini oluşturma

Genetik Testler- DNA Testi

DNA Babalık Testi

Birden çok ortak annesi durumunda babalık testi kararlı bir çocuk babası kimliğini oluşturur. Bu İlgililerin tümü için huzur sağlamak için alt, duygusal ve finansal destek zemin hazırlıyor.
Babalık kurulması önemi
DNA test sonuçlarının önemli çocuğun yeteneği haklara taşıyan vardır. Miras gibi yasal ve sosyal faydaları çizmek alt nitelendirir sosyal güvenlik vs. Çocuğun sağlık geçmişiniz doğru olan çocuğun sağlık yönetimi ile Emanet sağlık kuruluşu için muazzam yardım eşleştirilir. Çocuk ve baba tarafından paylaşılan duygusal bağ babalık testi sonucu tarafından takviye edilmiştir.
    Babalık testi türleri
  • Doğum sonrası DNA testleri, onda olduğu iddia edilen baba genetik profili, çocuğun ile uyumludur. Kaynakları DNA kan örneği, yanak hücre bukkal çubukla ve göbek kordonu ile toplanan olabilir.
  • Çocuk hala anne karnında iken neyin genetik testler yapılır test, doğum öncesi DNA. Amniosentez testi gebelik sırasında'nın 14-20 hafta yapılabilir. İnce iğne anne karnındaki ultrason ile onu karın yönlendirilir. Amniyotik sıvı küçük bir miktar için test çekilir. Küçük riski düşük yapma amniyotik sıvı, kramp ve vajinal kanama sızıntı vardır. Chorionic Villus örnekleme neyin chorionic villus vajina ve rahim ile nüfuz ve ultrason tarafından yönlendirilen bir iğne topladığı başka bir testtir. Rahim duvarına uygun doku test edilir. Bu testi her yerde gebeliğin 10.-13 hafta arasında yapılır.
  • SNP Mikroarray rezervasyon ve bunun neticesi olan analiz doğal olarak annenin kan içinde meydana gelen çocuğun DNA vurguluyor babalık testi non-invaziv bir şeklidir.
Test maliyetini
Deneylerini yapmaktan maliyeti kabul prosedürü türüne göre. İdeal olarak, $400-2000 yılları arasında gelir. Doğum öncesi babalık testi ek doktor işe ve hastane masrafları için ödeme masraflarını sayesinde postnatal test daha costlier. Ucuz DNA testi sunan labs kimlik bilgilerinin discerningly sonuçları hukuk Mahkemesi onayladı eğer bilmek için kontrol edilmelidir. SNP Mikroarray yordamı 1.600 $ $ civarında bir fiyat etiketi ile gelir.
Diğer önemli bilgiler
DNA testi kitleri akredite Labs sadece kullanılmalıdır. Tüm üst çentik labs dna babalık testi sonucunu kesinlikle gizli tutun. Ancak, ilkeleri Laboratuvar Laboratuvar değişebilir.
Tam çocuk haklarının korunması biyolojik babası kimliğini oluşturma arazi yetki Kanunu. İddia edilen baba ziyareti anne biyolojik kimliğini kurulmuş yere tarafından engellenebilir.
Test ayrılmıştır aile üyeleri herhangi bir felaket ile buluşturan yardımcı olabilir. Genlerin her zaman gerçek resmi sunacak ve genetik test sonucunu göç nedenleri için vize almak için kullanılabilir.
Baba ve çocuk, karşılıklı saygı, sevgi ve güven ilham biri arasındaki sağlıklı ilişki teşvik de olumlu etki babalık testi vardır inkar edemez. Hamileyken dna testi en iyi şekilde biyolojik babası kimliği ile ilgili herhangi bir şüphe silmek için kullanılmalıdır.

No comments:

Post a Comment