Thursday 7 March 2013

Батьківства ДНК тестування: створення посвідчення біологічного батька

Тест на батьківство - аналіз на батьківство

тестування днк на батьківство

Тест на батьківство рішуче встановлює ідентичності біологічним батьком дитини, у випадку, якщо мати має кілька партнерів. Це відкриває для емоційного та фінансової підтримки для дитини, забезпечує спокій для всіх зацікавлених сторін.
Важливість встановлення батьківства
За підсумками аналіз на батьківство має значні несуча здатність дитини користуватися правами. Дитина має право малювати правовий та соціальний переваги, як спадщину, соціальне забезпечення і т. д. Історія хвороби дитини точно зіставлено яка є величезні допомоги постачальником медичних послуг, які довірили управління здоров'я дитини. Емоційний зв'язок дитини і батька підкріплюється результат батьківства випробування.
Типи батьківство тестування
• Післяпологового ДНК тести, в яких генетичні профіль передбачуваного батько поєднується з що дитини. Джерела ДНК може бути зразків крові, щоку клітинки, зібраних через buccal тампон і пуповини.
• Пренатальна тестування днк на батьківство, в якому ДНК тестування проводиться в той час як дитина все ще в утробі матері. Тестування амніоцентез може здійснюватися під час вагітності 14 до 20 тижня. Тонкої керується в утробі матері через ультразвуку через її живіт. Невелика кількість навколоплідних звертається випробування. Ризиком викиднів, витоку навколоплідних вод, спазми і вагінальні кровотечі існує. Хоріонічного chrionic вибірки є ще один тест, в якому зібрані хоріонічного villus голки проникли через піхву і шийку матки і керуючись УЗД. Протестовані тканин, дотримуючись стін матки. Це випробування проводиться в будь-якому між 10 до 13-го тижня вагітності.
• SNP Microarray є неінвазивні формі батьківства випробування, яке наголошує на попереднє та доказового аналіз ДНК дитини, природно, відбуваються в крові матері.
Вартість тест
Витрати на проведення випробувань базуватиметься на такого роду процедури, прийняті. В ідеалі, вона коливається між $400-2000. Пренатальна тестування батьківства це дорожче, ніж післяпологового тест завдяки витрати, понесені в наймання додаткового лікар і на оплату зборів лікарні. Облікові дані labs пропонують дешеві тестування ДНК повинні бути перевірені discerningly знати, якщо результати можуть бути підтримали в суді. SNP microarray процедура поставляється з ціною близько $1600.
Інша важлива інформація
ДНК тест систем з акредитованих лабораторіях слід використовувати лише. Всі високопрофесійні labs Тримайте результат батьківства випробування абсолютно конфіденційною. Однак, політики, які можуть відрізнятися від лабораторії до лабораторії. Закон про землю мандати, створення посвідчення біологічного батька повністю захистити права дитини. Нібито батько може бути відмовлено відвідування матері на землі його біологічних ідентичності ще не встановлена.
Тест може бути корисним у притягнення членів сім'ї, які були відокремлені через будь-який катастрофи. Гени завжди буде представляти реальну картину і результатів генетичного тесту можуть бути використані для отримання візи для імміграції причин.
Ви не можете заперечувати, що позитивний вплив батьківство тестування має у сприянні здорові відносини між батька та дитини, яка надихає взаємна повага, любов і довіру. тестування днк слід оптимально використовувати стерти будь-які сумніви щодо особистості біологічного батька.

No comments:

Post a Comment