Friday 15 March 2013

7 Mitovi povezani s DNA testiranje očinstva

očinstvo - utvrđivanje očinstva hrvatska

utvrđivanje očinstva

Značaj jeftinog testiranje očinstvo je porastao u posljednje vrijeme. Razlog tome što nudi vrlo uvjerljiv dokaze za testiranje očinstva. Svaki pojedinac DNK razlikuje u sekvenci i testiranje očinstva vrši tehnika DNA pojačanje koje testiraju te različite sekvence. Međutim, postoje neki mitovi i zablude povezane s tom vrstom ispitivanja koje se ne može previdjeti.
Mit 1 - testiranje očinstva je moguće tek nakon djetetova rođenja
To je mit jer postoje nove roditeljske utvrđivanje očinstva hrvatska tehnike koje su korisne za proizvodnju precizne roditeljsku izvješće prije bebina rođenja. Postoje mnoge vrste metode ispitivanja dostupne. Temelji se na pojedinca situaciji i zahtjev vrsta testiranja može biti odabran u prisutnosti očinstva stručnjak.
Mit 2 - proces testiranja je bolno
To je prirodno da se većina medicinskih testova smatra bolno, pogotovo kada igle su uključeni. Iako uzorak krvi je korisno za ovu vrstu testa, moderni ispitni laboratoriji sada koriste bezbolan postupak. Oni koriste bukalne štapić, koji izgleda podjednako pamuk brisevi, ali su s materijalom poznat kao dacron. Ove brisevi su smješteni unutar obraza od sudionika gdje su stanice staviti na površini štapićem, koji se zatim koristi za testiranje.
Mit 3 - Tajnost će biti nedostajeM
Većina centara utvrđivanje očinstva slijediti postupke koji su diskretni i povjerljivi. Pojedinosti sudionika ili ispitnih izvješća ne objavljuju se javno, osim u slučajevima kao što je neizbježna, sudskim predmetima ili dijete podršku agencijama, gdje rezultati ispitivanja su od vitalnog značaja u donošenju konačne odluke.
Mit 4 - Test razbija obiteljskih odnosa
Suprotno uvriježenom mišljenju postoje mnoge prednosti dnk analiza, te u većini slučajeva oni su korisna u izgradnji odnosa. Rezultati ispitivanja može biti korisno za posvojenja, rodoslovljima, imigracije, ili u odlukama nasljedstva. Istina je da rezultati mogu biti negativno ili pozitivno za bilo kojeg pojedinca, ali može biti važno u kreće naprijed i donošenje odluka.
Mit 5 - Vodi dugogodišnji znati rezultate testa
To obično traje oko 2-3 dana da saznate rezultate i neki privatni test očinstva centar čak može dati rezultate u jednom danu. Usluga može biti skupo ako sudionici žele instant rezultate. Ako ispitivanje mora biti učinjeno kroz djece podrške agencijama ili vladinih organizacija onda će trajati oko tjedan dana ili više zbog papirologije uključeni.
Mit 6 - test je priuštiti
Istina je da je testiranje očinstva je skupo kada je uveden, ali napredak u tehnologiji je napravio jednostavan i pristupačan. Danas mnogi ispitni laboratoriji nude kvalitetna i jeftina uslugu testiranje očinstva koji daju mogućnost za svakoga da se koristi. Međutim, akreditirani ili ovjerena ispitni laboratoriji moraju se opredijelili za podnošenje uzoraka za točne rezultate.
Mit 7 - testiranje nije moguće ako bilo koji od roditelja je nedostupan Ako je potencijalni otac djeteta nije dostupan za pružanje uzorak, uzorak može biti prikupljeni putem satelitske uzorka prikupljanja stranicama tog testiranja laboratoriju ili mogu biti uručen sabirnim centrima na svom području. U nekim slučajevima, ako otac ne želi sudjelovati u očinstva testu onda očinski djed i baka DNA također može smatrati kako bi se utvrdilo djeteta biološki otac.

No comments:

Post a Comment