Friday 29 March 2013

Maliyetleri etkileyen unsurlar, DNA babalık testi

DNA testi - Babalık testi

dna babalık testi

Bir adam ve çocuk biyolojik ilişkisi hakkında bir anlaşmazlık olduğunda babalık testi tarafından çözülebilir. Ucuz babalık testi için arıyorsanız, test ve maliyeti üzerinde bir etkisi olabilir faktörler haberdar olmak.
Kalite test usulü
Bu DNA testi için geldiğinde, laboratuvar ilgili tarafların ihtiyaçlarına göre bir sınama yordamı kullanır. Gerekli test temel ise, aynı fiyatı daha düşük olacaktır. DNA testi genellikle standart babalık belirlemek için 16 genetik loci inceliyor; ve bu 16 genetik loci az analiz ucuz testleri kullanılabilir. Ancak, bir kişi bu testlerin doğruluk hakkında olamazsınız. Dolayısıyla, iyisi ucuz babalık testi ihtiyaç ve gereksinimleri tabanlı tercih etmek ve kalitesi test prosedürleri bir bomba şarj etmeden sunan laboratuvarları erişebilirsiniz.
Test edilecek kişi sayısı
Babalık testi çocuk ve iddia edilen baba DNA örneği almak anlamına gelir. Zorunlu olsa bile anne onun örnekleri gönderebilirsiniz. Ama bir anne onu DNA örnekleri gönderdiğinizde, bir çocuk annesi ve yarısı babadan yarı DNA aldığı gibi test prosedürü, kolaylaştırır. Anne DNA denklemi kaldırılır sonra çocuğun DNA profili iddia edilen baba eşleştirmek laboratuvar için kolaylaşır. DNA ile eşleşirse, aynı hassasiyeti 99,9 oranında olduğunu; ve değil mi maç doğruluğunu yüzde 0 olur. Ancak DNA testi maliyeti test edilecek kişilerin sayısına bağlıdır. Maliyet kişi sayısı ile orantılı olarak yükselir. Genellikle, annenin DNA test edilmiş ücretsiz konaklayabilir.
Sonuçlar için zaman
DNA testi karmaşık bir işlemdir ve bu nedenle zaman gerektirir. Bu sonuçların doğruluğu sağlar. Ancak, taraflar sonuçları acilen ihtiyacınız varsa, maliyet üzerinde etkisi olabilir. Acil testler genellikle çok daha pahalı.
Karmaşıklık DNA testi
Genellikle bukkal bezlerden dna babalık testi için alınır. Ancak, bazı laboratuvarlar da saç, deri ve kan örnekleri alabilir. Laboratuvar ister örnek türüne bağlı olarak, bu testin maliyeti üzerinde bir etkisi olacaktır. Saç için türkiye dna testi yapmazsanız, örneğin, test daha o daha fazla hazırlık ve bukkal çubukla örnekleri göre analiz karıştırmak gibi mal olacak.
Velayet babalık testi zinciri
Eğer bir kişi kanıtlamak veya babalık yasal nedenlerle çürütmek istiyor, bu ucuz babalık testi gözaltında sınama yordamları sıkı zincirini izleyen bir akredite laboratuar bitmiş olsun bir zorunluluktur. Normal genetik testler kişi huzur verecek olsa da, hukuk mahkeme içinde ayakta durmak mümkün olmayacaktır. Velayet test prosedürleri zincirinin testin maliyeti üzerinde etkisi.

No comments:

Post a Comment