Friday 5 April 2013

DNA babalık testi – onun ihtiyaç ve popülerlik izleme

Babalık testi- Dna testi türkiye

Genetik testler

babalık testiPotansiyel babası somut bilimsel delil bulma durumu gelir basit kan testi yeterli değildir ve ucuz babalık testi tekniği de uyulmalıdır. Doğurdu kadın genetik ve yasal anne dışında taşıyıcı Annelik durumlarında olduğu gibi bir çocuk hamile bulmak durumunda, bu tür teknikler gerekli değildir. Bu nedenle, vakaların çoğunda, Annelik babalık daha çocuk belirlemek kolaydır. Geçmişte, bir çocuğun babalık soruları fenotipleri veya çocuk belirli kan türlerini belirlemek bilim adamları vardı. Kendi özel fenotip yardımıyla potansiyel baba tespit edilmiştir. Ancak bu yöntemin kesin sonuçlar vermiştir. Yani, o andan itibaren çocuğun babalık belirlemek için ortak bir yaklaşım belirli genotypic işaretçisi bir olay tarafından oldu. Bundan sonra DNA parmakizlemesi dna testi türkiye için kullanılabilir hale geldi.

Modern genetik testler teknikleri icadından önce babalık testi kan grubu testlere dayanmaktadır. Çeşitli insan kan grupları, Multipl allelleri egemenlik desen çeşitliliği ile teşkil edilir. Kan yazma yöntemi bir süredir bazı sakıncaları nedeniyle hukuk sistemi tarafından güvenilir değil. Örneğin, ABO kan typing bir adam, bir çocuk olası babası olup olmadığını belirlemek için kullanılamaz. AB kan grubuna sahip bir adam A veya B allelleri birini veya her ikisini de kan grubunun bir çocuğun potansiyel babası olarak kabul edilebilir iken. Bir baba iki allelleri hiçbirini çoluk geçirebilirsiniz kuraldır. Ancak, kan yazma tekniği ABO grup halinde kesin sonuçlar sağlamak olamazdı ve ünlü çocuk destek bazen delil olarak izin verilmedi. Sonunda, MN ve Rh sistemleri ile bağlı olan diğer kan antijenleri kullanımını kan yazma kullanımı babalık ve adli analiz için geliştirilmiş. Ama bu kan grupları da sadece % 40 çocuğun babalık belirlenmesinde etkili oldu.

İnsan lökosit antijenleri daha sonra dna babalık testi bazı ayırt edici özellikleri onları mevcut nedeniyle olarak kabul. Bu sistem % 80 etkinliği vardı. Farklı biyokimyasal Elektroforez de baba ile çocuk arasındaki genetik ilişki belirlemek için izledi. DNA sıralama içinde bulması günümüz babalık testi için hangi daha doğru ve kolay yapmak için önde gelen çeşitli genetik test teknikleri geliştirmişti. Genetik test doğruluk oranı % 99.99'a kadar oldu, ama doğruluk miktar ve kalite genetik işaretlerinin dayanmaktadır. Genel olarak, genetik testi gerçekleştirirken, sadece bazı hassas işaretçi allelleri bütün genleri yerine göre alınır. Tüm genom analizi genetik diğer teknikleri ile karşılaştırıldığında sonuç doğruluk kadar iyileşme olmadan zaman alıcı ve pahalı işlemidir. Ucuz dna testi profili bir çocuk ve daha iyi verim ve doğru sonuçlar daha az sürede sağlayarak olası baba karşılaştırır. Yani, o daha iyi doğruluk ile hızlı bir şekilde babalık soru çözmede yardımcı olarak teknik test bu DNA bugünkü çağda, daha kabul edilebilir.

1 comment:

  1. Babalık Testi

    Oldukça kolay bir şekilde yapılabilen ve kısa süre içerisin de sonuçlarını alabileceğiniz babalık testi için sizlere hizmet vermekteyiz.

    Hizmetlerimiz genel olarak tüm dna testlerini içerir anne , babalık , kardeşlik testi dahil yerli sermaye ile kurulan laboratuvarlarımız ile size tüm dna testlerin de hizmet verebilmekteyiz.

    Fiyatlarımızı bu yüzden euro veya dolar üzerinden değil “TL” üzerinden baz alarak sizlere vermekteyiz.

    Yaptırmak istediğiniz dna testi için sipariş verirken müşteri notu alanına bilgi vermeniz yeterli olmaktadır.
    Tüm test sonuçlarımız %100 gizlilik altında tutulmaktadır ve 3. şahıslar ile paylaşılmamaktadır.
    Online dna test kitimizi satın alarak hızlıca babalık, annelik ve diğer testler için süreci başlatabilirsiniz..

    Babalık Dna Testi

    ReplyDelete