Saturday 27 April 2013

DNA babalık testi: Ne bilerek Involves

DNA Testi - Genetik Test

Babalık Testi

DNA babalık testi bir çocuk ve sözde babası arasındaki biyolojik ilişkiyi düzenleyen genetik Gizemler çözülüyor hedefleniyor. Çocuk her biri onun genetik iplikçiklerinin ya da üst öğeden devralır gibi test çocuğun genler DNA özellikleri olduğu iddia edilen baba ile eşleşen üzerinde odaklanmaktadır.
Babalık faydaları DNA testi
Test sonucunu sağlıklı bir şekilde gelişmekte olan baba ve çocuk arasındaki bağ tutmak herhangi bir şüphe ortadan kaldırmak için hizmet vermektedir. Huzuru aslında sonucu eşlik ediyor. Çocuğun sosyal, ekonomik ve ona belli bir kişinin çoluk olmak gereğince tahakkuk diğer yararları zevk için uygun olur. DNA testi sonucunda hukuk Mahkemesi onayladı gibi sözde babası biyolojik bağlantı değil Eğer bir çocuk sağ yasal olarak iddia.
Ayrıca, durumda bir izni göçmenlik yetkilileri somut belgeler yokluğunda elde zorluklarla karşı karşıya olduğu, genetik testler sonucu resmen vize alabilmek için üretilebilmektedir. Uyarınca herhangi bir ceza davasında, olay o bir baba ile toplanan DNA eşleştirerek hızlandırılmış olabilir.
Örnek koleksiyonu-basit bir süreç
Bukkal çubukla yöntemi DNA örnekleri hızlı ve verimli toplamalarında kullanılır. Bukkal çubukla yanak duvarlar ve test etmek için DNA içeren hücreleri toplamak için dudak bölgesi ağız içi karşı ovuşturdu olduğunu. Test kitleri akredite Labs örnek toplama işlemi evde yapmak için kullanılabilir. Bakım çubukla örnek hücrelerle alaşımsız şekilde laboratuvara göndermek için edilmelidir. Bu herhangi bir kontaminasyonu önlemek için labs tarafından sağlanan özel zarflar çubukla yerleştirerek yapılır.
Örnek topluluk bozunmaya yanak içinde en az bir saat yemek veya bir şey içme sonra başlatılmalıdır. Bu anne sütü olan bebekler için geçerlidir. Tek bir yanak çubukla bir defada kullanılmalıdır. Bir saldırgan kazıma hareket yukarı ve aşağı ritim yanak hücreler yeterli sayıda verimli toplama ağız içinde 30 saniye en az kullanır. Durumda yordamı ile herhangi bir sorunla karşılaşıyorsanız, acil yardım kiti ile birlikte kullanım kılavuzu geçmesi.
Diğer bilgiler
Ucuz DNA güvence test aslında laboratuvar test sonuçları kutsallığını denetlemek için düzenleyici kurumlar tarafından küme tüm standartlara uygun gelmez. Lab tarafından kabul edilen yordamları incelemiş ve yetkililer kontrol kalite onayladığı bir akredite laboratuar sadece üzerine test için güvenilir olmalıdır. dna testi bir akredite laboratuvar sadece babalık sonucunu olabilir korumak yasal olarak, çocuğunuzun ziyaret hakkı kazanmak için ya da onu/onu ele geçirmek. Ancak, yasal olarak bir durumda itiraz amacıyla yapılan DNA analizi ilgisiz bir üçüncü şahıs tarafından engellenmelidir. Test yapılıyor dibi, özel olarak, online ucuz babalık testi kitleri akredite Labs, kullanılan yapılabilir. Bu genetik test şirketler gizlilik ve sonuçları doğruluğunu sağlamak. Test sonuçlarını telefon veya e-posta ile 3-4 gün zaman haberdar.

No comments:

Post a Comment