Friday 10 May 2013

DNA babalık testi sürecini anlama

Babalık Testi-DNA Testi

Genetik Testler

DNA babalık testi keşfinden önce bir çocuğun babalık belirlemek için kan testi yöntemi kullanılmıştır. Ama kan testi sonuçları tek başına göz önünde olduğu iddia edilen bir erkek çocuk babası olduğunu kanıtlamak için yetersiz. Bu nedenle, DNA teknolojisi varlığı, bir çocuğun babalık kesin yüksek derecesi ile belirlenen geldi. Bilim ilerleme DNA teknolojisi geliştirdi ve ailesinin tıbbi geçmişi, devralma, vatandaşlık, çocuğun biyolojik akraba vs gibi çeşitli diğer ayrıntıları almak için yeni teknikler kullanılmaktadır. Genel olarak, her bireyin eşsiz DNA, dışında tek yumurta ikizlerinde belirledi. 4 Üsleri veya harfler DNA dizisi ve bireyin DNA diğerlerinden veya farklı olmadığını bilerek bu üsleri yardım geçtiği bir şifre oluşturur.
Ucuz dna testi normal ebeveyn ve çocuk vuku bulmak DNA desen benzerlik analiz yardımcı olan etkili bir işlemdir. Bununla birlikte, süreç takip ve babalık testi kullanılan türleri hangi sonuçlar doğruluğu sağlamak dikkat edilmesi gereken önemli faktör. Babalık testi farklı türleri vardır, ancak özel test veya ana babalık testi ve yasal babalık testi yaygın olarak kullanılan olanlardır. Özel test içinde tek bir test seti evde sipariş ederek yapılabilir gibi DNA örneği, verdiğiniz için evden gerekmez. Orada özel ev tabanlı ucuz dna babalık testi hizmeti sunan laboratuar test uzmanlaşmış olan. Yasal test, bireysel DNA örneğini resmi şekilde tanık huzurunda test laboratuarı tarafından toplanır. Normalde, şahit babalık testi katılan birey kimliğini doğrulama içinde yararlı olabilir.
Ne genetik test olması, herhangi bir yetkili test laboratuarı DNA örnekleri değerlendirmek için aynı işlemleri ve teknikleri kullanır. Bu nedenle, doğru sonuçlar elde etmek için bir başarılı ve akredite sınama laboratuarı seçmek önemlidir. Test merkezleri çoğunu aynı biçimde, bir olasılık da babası olmak veya tamamen onun biyolojik babası olarak iktidar katılımcının test sonuçları verir. Daha iyi anlamak için test sonucu yüzde %0 %99,99 görüntülenir ve babalık katılımcının olasılığını verir. Babalık testi raporu asla babalık kanıtlamak gibi olasılığını % 100 verebilir, katılımcının DNA örneği dünya üzerindeki her birey ile uyumlu olması.
Babalık testi için yaş sınırı yoktur ve hatta yeni doğan uygundur. Ancak, riskleri belli derecelerde test Bebek in vitro yapılır eğer vardır. Ancak, yeni non-müdahaleci doğum öncesi babalık testi bebeklerde riskleri azaltmak için daha iyi bir seçenek olabilir. Bu non-müdahaleci, ağrısız ve basit bir yöntem olarak kabul edilir en yöntem katılımcının ağız, hücrelerden bozunmaya tercih. Kan örnekleri toplamak için yöntem mevcut veya saç köklerinin genetik testler için kullanılan daha az olduğu ve hücre yöntemi bozunmaya kullanımında daha fazla. Ayrıca çok örnekleri toplama acı diğer yöntemlerden daha takdir 's.

No comments:

Post a Comment