Friday 17 May 2013

DNA babalık testi hakkında bilmeniz gereken 5 önemli gerçekler

Genetik Test - DNA Testi

Genetik Testler

Bugün, insanlar daha onlar on yıl ya da iki önce dna testi farkında. Ancak, hala birçok kişi bilmiyorum bu test hakkında bilgi bir sürü olduğunu. Bulmak out test ve o yapılır yol hakkında mümkün olduğunca size yardımcı olabilecek bir çok bir babalık testi yüzleşmek zorunda.
Burada kesinlikle bilmeniz gereken 5 önemli gerçekler şunlardır:
1. Bir güvenilir Test-şu anda bir çocuk ve sözde babası biyolojik ilişkisi kurulması en doğru yöntemdir. Daha önce kan grubu analizi ilişki kurmak için ancak, bu yöntem kusursuz değildir yapılması için kullanılır. Bugün, DNA babalık testi yüksek doğruluk düzeyleri en çok tercih edilen yöntem budur. Test iddia edilen baba babası ve de yüzde 100 dışlama sunuyor olasılığının yüzde 99,9 sağlar.
2. Yasal ve evde test arasındaki farkı anlamak - yasal babalık testi ve evde bir genetik test yapmak arasında bir fark yoktur. Bu fark sonucu ilgili değil. Daha doğrusu öyle yol örnekleri toplanır. O evde bir babalık testine gelince, ilgili kişilerin kendi tükürük veya bukkal bezlerden ve sınama laboratuvarı gönderin. Öte yandan, yasal DNA babalık testi gözaltında yordam örnek koleksiyon için sıkı zinciri içerir. Örnekleri hemşire veya nitelikli GP, gibi tarafsız bir üçüncü şahıs tarafından toplanır ve kimlik doğrulaması ve test için laboratuvara göndermeden örnekleri doğrulayın.
3. Örnek anne değil gerekli - annenin bukkal bezlerden babalık testi gerçekleştirmek için gerekli değildir. Örnekleri varsa, laboratuvar annenin ve çocuğun DNA maç gibi Ancak, bu sonuçlar, acele. Anne DNA kullanılabilir olmadığında, laboratuvar kurmak veya babalık dışlamak için farklı bir yöntem kullanır ve bu daha karmaşık bir testtir.
4. Örnek toplama - çoğu laboratuvarlar için genetik testler bukkal bezlerden kullanırken, DNA kan, diş fırçası, saç, sigara izmaritleri ve meni gibi birçok farklı kaynaktan elde edilebilir. Bir kişi istemediği veya örnekleri sağlamak edilemiyor ise, diğer kaynaklardan DNA testi için örnek almak için alternatif olarak kullanılabilir.
5. Seçin güvenilir laboratuar - DNA babalık testi için kapsamına girerken bir akredite edilmiş laboratuvara seçilmesi son derece önemlidir. Bu laboratuvar sıkı kalite kontrol önlemleri vardır ve dolayısıyla sonuçların doğruluğu için emin olabilirsiniz sağlayacaktır. Laboratuvar tarafından döşenmiş sonuçları babalık olasılık ile birlikte analiz edildi 16 loci sonuçlarını içermesini sağlamak önemlidir. Bazı laboratuvarlar basit bir Evet teklif/insanlar tarafından kabul değil hiçbir sonuç söz konusu. Birçok laboratuvarlarda ucuz DNA babalık testi sunarak yem, vermeyin. Bir DNA testi sonucu değişen yaşam olarak her zaman bir akredite edilmiş laboratuvara seçin.
DNA babalık testi anne, çocuk ve babalar için bir nimet olduğu kanıtlanmıştır. O sadece babalık kanıtlamak için kullanılabilir değil, ancak yasal amaçlar ve göç amaçlar için ilişkiyi kanıtlamak için de kullanılabilir. Ancak, doğru sonuç almak belgili tanımlık anahtar örnekleri toplanır şekilde ve örnekleri analiz için gönderildiği yere laboratuvar yelpazesi içinde yer almaktadır.

No comments:

Post a Comment