Friday 22 February 2013

DNK testiranje očinstva: Istina

utvrđivanje - očinstva

očinstvo

DNK testiranje očinstva je najviše znanstvene i precizan način potvrđuje identitet oca. Nudeći vjerojatnost do 99,9%, što stavlja sve dvojbe da se odmori zauvijek. Jeftini utvrđivanje očinstva je ponekad jedini način da se ponovno uspostavi povjerenje među partnerima. To također može pomoći u slučajevima u kojima je biološki otac pokušavaju izbjeći svoje odgovornosti prema djetetu ili su možda više partnera. U stvari, to može postati nužno ako su partneri oženjen kako bi se osiguralo da dijete dobije svoja prava
.
Često jedan oklijeva da se odluče za test pitate o svom utjecaju na jedan odnos. No, u dugoj vožnji, to je uvijek poželjno da se jasno sumnje čim se podići svoju glavu. Ako niste sigurni o rezultatu, a zatim odmah Test postaje imperativ prije emocionalna veza dobiva se razvila između djeteta i oca. To utire put za odnos koji je bez ikakvih ograda između njih. Sam postupak je vrlo jednostavan i ne uzrokuje najmanju bol djetetu. Utvrđeno je da je DNK slijedi poseban uzorak koji je prošao s roditelja na dijete relativno nepromijenjene. Kao dijete nasljeđuje genetski uzorak u oko jednakim iznosima od oba roditelja, nakon majčina uzorak podudaraju, to je moguće otkriti obrasce koji jasno pokazuju genetsku vezu s ocem. Međutim, očinstva test također može biti provedena bez majčine uzorka, u slučaju potrebe.
DNA očinstvo testiranje je prihvaćen od strane zakonom dopuštenim kao dokaz očinstva i koristi se za podmirenje složena pitanja kao što su alimentacije, ostavinskom potraživanja i imigracije traži na temelju obiteljskih veza. Ona također pruža pristup socijalne skrbi za dijete. Ponekad, utvrđivanje očinstva zagrebmože postati nužno ako trudnoća proizlazi iz silovanja.
Ali stroge smjernice koje treba slijediti za to biti prihvatljivo na sudu. Pod takvim okolnostima, uzorak je prikupio nezainteresirani osoba koje su ni na koji način povezan s uključenim stranama. Uobičajeno je da se traži da ide do najbliže uzorka sabirni centar. Osim toga, ID dokaz zajedno sa fotografijama i otisaka prstiju su poduzete kako bi se osiguralo da nema prostora za uskraćivanje kasnije.
Međutim, ako se test provodi samo za mir, onda uzorak može dati iz privatnosti svog doma. Komplet uzimanje uzoraka je poslan kući poštom. Sve što trebate učiniti je poslati zapečaćene uzorak u laboratorij za testiranje. To je poželjno da se odmah zapečatiti uzorak za najbolje rezultate. Rezultati mogu biti je u roku od nekoliko dana. Svi pokušaji su napravljeni kako bi održali tajnost kupaca.
Važno je imati na umu da su rezultati dobiveni od test očinstva može imati snažan utjecaj na vas i vašu obitelj. Uvijek je bolje uzeti u obzir sve aspekte prije nego se odluče za test. Jeftini dnk analiza može pomoći u rješavanju osjetljivih pitanja koja mogu biti zabrinjavajući vas i vašeg partnera.

No comments:

Post a Comment