Friday 19 July 2013

DNK testiranje očinstva i Očinstvo prijevara

Utvrđivanje Očinstva Zagreb

Test očinstva

Postoje neki ljudi, koji pokušavaju izaći iz plaćati alimentaciju tvrdeći da oni nisu biološki otac djeteta. Iako to može biti istina, u nekim slučajevima, to nije činjenica u svim slučajevima. Ovo je mjesto gdje DNK testiranje očinstva može dokazati da li je čovjek biološki otac djeteta ili ne. Međutim, čak i za ovaj test, osoba može pokušati počiniti prijevaru očinstva.

Primjer očinstva prijevara
Tu je bio slučaj u Velikoj Britaniji, gdje je čovjek, zajedno sa svojim prijateljem pokušao počiniti prijevaru očinstva. Ovo je pokušaj da se iz plaćati alimentaciju. Ovaj čovjek već plaćati djetetova majka novac za uzdržavanje djeteta, a kada je majka zamolila za dodatno novac, on nije bio jako zadovoljan. Znao je da će, ako je pobila očinstvo, on više neće biti dužan platiti alimentaciju. Dakle, zajedno sa svojim prijateljem je zavjeru da se njegov prijatelj podnijeti svoj DNA za testiranje očinstva.

Kao što se očekivalo, utvrđivanje očinstva pokazao da navodni čovjek nije biološki otac djeteta. Međutim, majka je osporio rezultat. Ona je pokazala fotografiju čovjeka koji je tvrdio da se navodni otac i majka nisu prepoznati osobu. Tada je očinstvo prijevara je otkrivena.

Ovaj slučaj također naglašava važnost korištenja laboratorij koji ima stroge procedure za prikupljanje DNK uzoraka za utvrđivanje očinstva testovi i molba zainteresirane strane da daju identifikaciju. Takve stroge procedure obično su slijedili u akreditiranim laboratorijima, koji imaju lanca za prikupljanje uzoraka za DNA testiranje očinstva.

Prikupljanje uzoraka
Usmeni bris je najbrži i najlakši način za prikupljanje uzoraka za test očinstva. U ovom postupku prikupljanja uzoraka, brisevi su utrljava oko unutrašnjoj čeku za prikupljanje stanica. Od tih stanica, DNA svake osobe u pitanju je izoliran, a zatim profilirana. Profili onda se podudaraju za sličnosti.

Uzorak skup se može obaviti kod kuće pomoću home setove i dostavljen akreditiranim laboratorijima. Međutim, rezultati ovog testa ne može se koristiti za pravne svrhe. Ako majka ili otac želi dokazati ili opovrgnuti očinstvo za pravne svrhe, treća strana, u ovom slučaju akreditirani laboratorij, će prikupiti uzorke nakon pravilnu identifikaciju uključenih strana. Laboratorij će imati stroge lanca u mjestu ne samo za prikupljanje uzoraka, ali i za testiranje dokazati ili opovrgnuti očinstva. Pod takvim okolnostima, to je vrlo teško za bilo koja strana počiniti prijevaru očinstva, a rezultati će pokazati je li točno navodni otac je biološki otac ili ne.

DNA test za utvrđivanje očinstva premlaćivanje
S obzirom na način na koji su prikupljeni uzorci za utvrđivanje očinstva zagreb, postoje samo tri načina da tuku test. Jedan je mjesto gdje je navodni otac nije biološki otac djeteta, drugo je kad je jeftina DNK testiranje očinstva laboratorij je izabrao gdje postoje loši postupci ispitivanja i uvjete u laboratoriju, i na kraju, kada je navodni otac ne pojavi na sudu sluha i automatski se smatra ocem djeteta da li je biološki otac ili ne. Ako se pojavi sumnja u vašem umu o vašem očinstva, to je najbolje da se odluče za DNK testiranje očinstva. To će vam pomoći očistiti zrak. A, ako se test ne dokazuje da ste u stvari biološki otac, to je vaš moralnu obvezu da plati alimentaciju. Počinjenje prijevare DNK utvrđivanje očinstva nije rješenje da se iz plaćati alimentaciju. Ona ima ozbiljne pravne implikacije koje treba uzeti u obzir

No comments:

Post a Comment